FAQ

ALLMÄNT

VAD ÄR KREATIV STUDIO?

Det är en liten webbyrå i Knislinge, Skåne som har som mål att hjälpa stora som små företag att komma ut på internet och skaffa sig en riktigt snygg och modern webbplats.

Kreativ Studio skapar webbplatser och logotyper samt grafik till allt möjligt.

VARFÖR SKA JAG KÖPA EN WEBBPLATS FRÅN KREATIV STUDIO?

Behöver ditt företag eller förening en elegant och modern samt mobilanpassad webbplats till ett bra pris från en personlig och serviceinriktad webbyrå så är Kreativ Studio något för er.

JAG SKULLE VILJA HA EN WEBBPLATS MEN HUR FUNKAR DET?

Det är ganska enkelt. Vi bokar in ett möte. Ni som kund beskriver vilka funktioner ni är ute efter och hur många undersidor osv sedan återkommer Kreativ Studio med en offert till er. Skulle ni acceptera offerten kör vi igång!

PRISER & FAKTURA

VILKA PAKET FINNS DET?

Det finns inga färdiga paket eftersom varje företag eller organisation har olika behov. Kreativ Studio skräddarsyr din webbplats efter dina önskemål.

VAD KOSTAR DET ATT ANLITA KREATIV STUDIO?

Timpris 495kr + moms för webbdesign och grafiska tjänster.

Timpris 1500kr + moms för fotografering beroende på omfattning. Begär offert!

VAD INGÅR VID KÖP AV WEBBPLATS?

Hos Kreativ Studio finns det inga tvång på vilket webbhotell du måste ha. Bara att det måste gå att installera WordPress. Du bestämmer helt själv vilket webbhotell du vill använda dig av. Kreativ Studio rekommenderar gärna webbhotell om du inte har en aning om var du vill ha din webbplats.

Det du betalar för är tiden det tar att sammanställa ditt material som du har tagit fram och vill ha på din webbplats. När du mottagit din offert och bestämt dig för att köra på så är det det överenskomna som står i offerten som gäller. Har du sedan under projektets gång kommit på några ändringar utöver kommer detta helt enkelt att debiteras per timme. Pris per timme ligger i skrivandets stund på 495kr + moms.

HUR FUNGERAR DET MED FAKTURAN?

Efter avslutat projekt skickas en faktura på överenskommen summa. Den har ALLTID 14 dagar i betalningstid. När fakturan är betald får du som kund tillgång till ditt material.

NÄR FÅR JAG SOM KUND TILLGÅNG TILL WEBBPLATSEN OCH KAN BÖRJA REDIGERA SJÄLV?

När fakturan är betald får du inloggningsuppgifter så att du själv kan logga in och börja administrera din webbplats.

VAD KOSTAR DET ATT HYRA KREATIV STUDIO SOM FOTOGRAF?

Beroende på projektets omfattning och tidsåtgång så kan man säga att i snitt kostar det 1500kr/timmen + moms och då ingår all utrustning samt redigering efter.

TILLKOMMER DET NÅGRA KOSTNADER PÅ WEBBPLATSEN?

Första året nej! Men efter det så tas det ut en avgift på 800kr + moms för att täcka viss programvara som används. Det kan även vara så att vi behöver använda oss av vissa plugin som kostar men det är iså fall något ni får veta direkt när ni talar om vilka funktioner som ni behöver på er webbplats. Det kan tex vara så att ni driver en webbshop och då tar ju självklart webbhotellet ut en avgift för det eller att man använder ett premium plugin för tex ett galleri som man gillar osv. Men allt detta får ni veta redan vid offerten.

VAD KOSTAR ETT WEBBHOTELL?

Det varierar lite mellan olika webbhotell så för dagsfärsk information är det bäst att kolla med just det webbhotellet som du väljer att använda.  (Lugn, jag hjälper dig även att välja ett bra hotell.)

FINNS DET NÅGON MÅNADSAVGIFT?

Inte från Kreativ Studio men däremot om du tex har en webbshop så kommer du att få betala till ditt webbhotell.

FINNS DET NÅGON ÅRSAVGIFT?

Ja! 800 kr +moms för programvaran som används. Detta bjuder Kreativ Studio på första året så det är först andra året som du behöver börja betala. Sen tillkommer kostnaden för ditt webbhotell och summan där beror helt på vilken typ av "hosting" som just du och ditt företag behöver.

VAD FÖR TILLÄGG KAN JAG KÖPA TILL MIN WEBBPLATS?

Det finns massor med tillägg man kan köpa till men det finns även många som är gratis. Kreativ Studio ser till att du får tillgång dom tilläggen som ditt företag eller organisation är i behov av. 

JAG HAR GLÖMT ATT BETALA, VAD HÄNDER NU?

Om du som kund glömt att betala din faktura så skickas det automatiskt ut en påminnelse till din e-postadress. Tänk på att informera Kreativ Studio om du byter e-postadress så snabbt som möjligt.

LOGOTYPER & GRAFIK

VAD KOSTAR EN LOGOTYP?

Från 3000kr + moms. När du köper en logotyp hos Kreativ Studio så får du den i alla format du behöver. Det gör att den kan printas på alla typer av material i alla storlekar.

Kreativ Studio skapar grafik i vektorformat som gör att du kan förstora upp den hur stort du vill utan att den tappar i kvalité. Kreativ Studio kan även arbeta per timme (se timpris) för att förbättra, återskapa eller redigera en redan existerande logotyp eller med att skapa all annan form av grafik.

VAD KOSTAR EN GRAFISK PROFIL?

Från 5000kr + moms.

NÖJDA KUNDER & SERVICE

VAD HÄNDER OM JAG INTE ÄR NÖJD MED MIN WEBBPLATS?

Kreativ Studio vill att alla kunder är 100% nöjda med sitt köp. Därför tillhandahålls alltid en 100% nöjda kunden garanti vilket betyder att om ni inte är nöjda i början av ert köp när ni blir visade designen så görs designen om helt tills att ni blir nöjda. Detta innefattar självklart att man kan förmedla VAD man inte är nöjd med så att det KAN ändras.

Med designen innefattar: Färg, font, layout, skräddarsydda plugin, bilder och logotyper.

Ett enkelt sätt att se till så att kunderna alltid blir 100% nöjda!

OM JAG VILL ÄNDRA NÅGOT EFTER PUBLICERING OCH LEVERANS?

Efter betald faktura har du som kund nu full tillgång till hela webbplatsen och kan själv uppdatera den.

Är det direkt efter publiceringstillfället av webbplatsen samma dag och ni vill ändra text eller bild så görs det självklart helt kostnadsfritt!

Kreativ Studio vill att ni alltid ska vara nöjda med tjänsterna och komma tillbaka i framtiden.

OM JAG INTE KAN SKÖTA UPPDATERINGEN AV WEBBPLATSEN SJÄLV?

Vill du ändra något efter allt är slutfört och webbplatsen är klar kan du självklart få hjälp med detta. Då debiteras timpris på 495kr + moms. 

Kreativ Studio erbjuder även utbildning så att du själv ska kunna utföra enklare uppdateringar på din  webbplats.

En nöjd kund är den bästa affärsstrategin för alla.

-Michael LeBoeuf