OM FÖRETAGET

Kreativ Studio är er nya webbyrå

Varmt välkommen hit! Som du säkert har listat ut är Kreativ Studio en ganska liten webbyrå. Den består av mig, Jennie Johansson. Eftersom företaget är så litet så blir det rätt personligt att beskriva företaget. Jag har drivit detta företaget parallellt med mitt vanliga arbete som servicetekniker på ett växtinredningsföretag. Mitt arbete där bestod av att sköta om gröna växter hos olika kunder.

Kreativ Studio startades 2013 och finns i Knislinge som ligger två mil norr om Kristianstad i Skåne. I 16 år har jag tagit hand om växter men i skrivandets stund har jag valt att gå en 2-årig utbildning på Högskolan i Kristianstad där jag läser till It-drifttekniker. Tanken är att efter utbildningen kunna erbjuda även lite andra it-tjänster i företaget. Utbildningen är klar sommaren 2020.

Anledningen till att jag håller på med det jag gör är för att jag tycker det är roligt att skapa grafiskt material men också att hjälpa andra. Allt från att ta fram logotyper till nystartade företag,  bygga upp webbplatser till att göra visitkort.

Jennie heter jag alltså och bor i Knislinge. Tillsammans med sambon Kristian har jag dottern Iza som blir 3 år i år. Vi bor i hus som vi köpte 2012 och till familjen tillhör även katten Snoddas. När jag inte pluggar och håller på med företagsbiten så är jag med familjen, påtar i trädgården, lyssnar på musik eller sätter sambon i arbete genom något renoveringsprojekt.

Företaget innehar F-skattsedel.