fbpx

FAQ

Allmänt

Det är en webbyrå i Knislinge, Skåne som skapar webbplatser och logotyper samt grafiskt material.

Behöver ditt företag eller förening en elegant och modern samt mobilanpassad webbplats till ett bra pris från en personlig och serviceinriktad webbyrå? Då är Kreativ Studio något för er.

Vi bokar in ett möte. Ni som kund beskriver vilka funktioner ni är ute efter och hur många undersidor osv sedan återkommer Kreativ Studio med en offert till er. Skulle ni acceptera offerten kör vi igång!

Priser & faktura

Det finns inga färdiga paket eftersom varje företag eller organisation har olika behov. Kreativ Studio skräddarsyr din webbplats efter dina önskemål.

Timpris 600 kr + moms för webbdesign och grafiska tjänster.

Timpris 1800 kr + moms för fotografering beroende på omfattning. Begär offert!

Hos Kreativ Studio finns det inga tvång på vilket webbhotell du måste ha. Bara att det måste gå att installera WordPress. Du bestämmer helt själv vilket webbhotell du vill använda dig av. Kreativ Studio rekommenderar gärna webbhotell om du inte har en aning om var du vill ha din webbplats.

Det du betalar för är tiden det tar att sammanställa materialet som du vill ha på din webbplats och uppbyggnaden av webbplatsen. När du mottagit din offert och bestämt dig så är det vad som står i offerten som gäller. Har du sedan under projektets gång kommit på några ändringar utöver offerten kommer detta att debiteras per timme. Pris per timme ligger i skrivandets stund på 600 kr + moms.

Efter avslutat projekt skickas en faktura på överenskommen summa. Den har ALLTID 14 dagar i betalningstid.
Efter slutfört projekt får du inloggningsuppgifter så att du själv kan logga in och börja administrera din webbplats.
Beroende på projektets omfattning och tidsåtgång så kan man säga att i snitt kostar det 1800kr/timmen + moms. Begär offert för ditt projekt!

Registrering av domän och webbhotell. Beroende på vad du som kund behöver kan detta variera. 

Av Kreativ Studio får du en offert så du kommer att veta direkt vad din sida kommer att kosta dig. Första året bjuder Kreativ Studio på programvaran som används för uppbyggnaden av webbplatsen därefter tillkommer en årskostnad på ca 800 kr + moms. 

 

Det varierar lite mellan olika webbhotell så för dagsfärsk information är det bäst att kolla med just det webbhotellet som du väljer att använda. (Lugn, jag hjälper dig även att välja ett bra hotell.)
Inte från Kreativ Studio men däremot om du tex har en webbshop så kommer du att få betala till ditt webbhotell.

Ja! 400 kr + moms för programvaran som används. Detta bjuder Kreativ Studio på första året så det är först andra året som du behöver börja betala. Sen tillkommer kostnaden för ditt webbhotell och summan där beror helt på vilken typ av ”hosting” som just du och ditt företag behöver.

Det finns massor med tillägg man kan köpa till men det finns även många som är gratis. Kreativ Studio ser till att du får tillgång dom tilläggen som ditt företag eller organisation är i behov av.
Om du som kund glömt att betala din faktura så skickas det automatiskt ut en påminnelse till din e-postadress. Tänk på att informera Kreativ Studio om du byter e-postadress så snabbt som möjligt.

Logotyper & grafik

Från 3500kr + moms. När du köper en logotyp hos Kreativ Studio så får du den i alla format du behöver. Det gör att den kan printas på alla typer av material i alla storlekar.

Kreativ Studio skapar grafik i vektorformat. Kreativ Studio kan även anlitas per timme (se timpris) för att förbättra, återskapa eller redigera en redan existerande logotyp eller med att skapa annan grafik.

Från 5000kr + moms.

Nöjda kunder & service

Kreativ Studio vill att alla kunder är 100% nöjda med sitt köp. Därför tillhandahålls alltid en 100% nöjda kunden garanti vilket betyder att om ni inte är nöjda i början av ert köp när ni blir visade designen så görs designen om helt tills att ni blir nöjda. Detta innefattar självklart att man kan förmedla VAD man inte är nöjd med så att det KAN ändras.

Med designen innefattar: Färg, font, layout, skräddarsydda plugin, bilder och logotyper.

Ett enkelt sätt att se till så att kunderna alltid blir 100% nöjda!

Är det direkt efter publiceringstillfället av webbplatsen samma dag och ni vill ändra text eller bild så görs det självklart helt kostnadsfritt! Du som kund har även full tillgång till hela webbplatsen och kan själv uppdatera den nu.

Kreativ Studio vill att ni alltid ska vara nöjda med tjänsterna och komma tillbaka i framtiden.

Vill du ändra något efter allt är slutfört och webbplatsen är klar kan du självklart få hjälp med detta. Då debiteras timpris på 600 kr + moms.

Kreativ Studio erbjuder även utbildning så att du själv ska kunna utföra enklare uppdateringar på din webbplats.

© Kreativ Studio     |     Fläderstigen 7     |     289 32 Knislinge     |   Telefon: 0708-911 641

© Kreativ Studio
Fläderstigen 7
289 32 Knislinge
Telefon: 0708-911 641