fbpx

WEBBDESIGN

Har du hört uttrycket – Syns du inte, finns du inte? Hos Kreativ Studio gör vi ditt företag SYNLIGT helt enkelt med hjälp av en snygg hemsida. Det ska vara enkelt och stilrent och inte för många krusiduller. Det ska vara enkelt för dina besökare att hitta till dig och hos dig.

Din hemsida skapas med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet med hjälp av publiceringsverktyget WordPress och Elementor. Det perfekta verktyget för privatperson som företag. Ett flexibelt hemsideverktyg som gör det enkelt för dig att uppdatera din hemsida. Var du än befinner dig.

Kreativ-Studio-Mockup-Mac-Samlad

ANVÄNDARVÄNLIG WEBBDESIGN
Din webbplats får en väl genomtänkt design med användarvänlighet. Självklart är sidan anpassad efter vilken enhet du befinner dig på.


WEBBPLATSENS INNEHÅLL
Vi skapar text och bild till din webbplats. I nära samarbete med dig tar vi fram det material som just du behöver för din webbplats.


SEO
Kreativ Studio skapar innehållet som din målgrupp söker efter. Innehållet i dina texter på din hemsida är en viktig del för att du ska synas på Google och i andra sökmotorer.


BILDER
Kreativ Studio fotograferar och skapar ditt material så att ditt budskap visas tydligt.


DESIGN AV ER WEBBPLATS
Du förmedlar dina idéer och tankar bakom din webbplats. Kreativ Studio förverkligar dom. Tillsammans går vi igenom webbplatsen och ser vilka era behov är. Vad vill du förmedla till dina kunder genom din sida?

Vilka funktioner bör finnas med? Hur vill du att ett kontaktformulär ska se ut? Vill du skapa en blogg eller kanske en webbshop? Kreativ Studios webbplatser utmärks av att dom är enkla och stilrena.


ETT NÄRA SAMARBETE
Vårt samarbete börjar alltid med ett möte. På mötet går vi igenom ert varumärke, vilka är era målkunder, vilka är era konkurrenter osv. Nästa steg handlar om planering, produktion och deadlines. Kreativ Studio tror på ett nära samarbete med kunden och att du som kund finns med hela vägen från början till slut.


VILKA ÄR ERA BEHOV?
Kreativ Studios kunder har olika behov. Några vill ha fortsatt hjälp med drift och underhåll av sidan medan andra fixar enklare uppdateringar själv. Vad har ni för behov?


DESIGNKRAV PÅ EN MODERN WEBBPLATS
Designkraven på en modern webbplats är flera. Den ska se bra ut på olika plattformar och anpassa sig efter skärmen så att det går att läsa informationen från surfplattor eller mobiler. Eftersom ungefär hälften av alla besök sker från mobilen är det här en viktig del när man bygger upp en webbplats. Utöver det grafiska ska även sökmotorer kunna läsa och indexera webbplatsen så att den landar högt upp på Google när en användare gör sökningar.

Den sanna nyckeln till framgång är att veta vilka egenskaper som gör att du sticker ut från mängden.

VILL DU VETA VAD KREATIV STUDIO KAN GÖRA FÖR DIG?

Har du ett projekt som du är intresserad av att diskutera? Ibland vet man inte exakt vad man vill ha eller behöver. På ett möte kan du som kund beskriva dina tankar och få svar på alla dina frågor.

Om du undrar något så är du alltid välkommen att höra av dig.

Börja gärna med att fylla i formuläret.

För prisoffert, beskriv uppdraget så detaljerat som möjligt.

 

KREATIV STUDIO
Fläderstigen 7
289 32 Knislinge

Telefon: 0708-911 641
E-post: info@kreativstudio.se

© Kreativ Studio     |     Fläderstigen 7     |     289 32 Knislinge     |   Telefon: 0708-911 641

© Kreativ Studio
Fläderstigen 7
289 32 Knislinge
Telefon: 0708-911 641