fbpx

JAG VILL HJÄLPA DIG GRATIS

Ja du läste rätt, GRATIS!

Jag såg ett inlägg på Facebook om ett PR-företag som valde att i dessa tider ge bort lite av sin egen tid för att hjälpa några företag helt gratis. Så då tänkte jag att – ja varför inte göra detsamma. Så jag vill också ge bort upp till 2 timmar/företag av min egen tid helt gratis för att hjälpa någon annan. Erbjudandet gäller de 5 första företagen som hör av sig till mig via formuläret med en utförlig beskrivning av vad jag kan hjälpa till med.

För er som inte känner till VAD det är jag gör så bygger jag hemsidor i WordPress och Elementor, gör logotyper, grafiska profiler och fotograferar bland annat. Så hur du väljer att disponera dessa 2 timmar är helt upp till dig! Men bara för att sätta igång dina tankebanor kommer här lite förslag;

  • Ny logotyp?
  • Personlig hjälp med något som relaterar till att bygga hemsidor?
  • En mall av något slag? Kanske en presentkortsmall?
  • Du behöver hjälp med något som du senare kan skicka till tryck?
  • Fotorelaterat?
  • Eller vad du nu kan tänkas behöva hjälp med…

Först till kvarn via formuläret – Shoot!

Formuläret stängt - Företagen kontaktade!

© Kreativ Studio     |     Fläderstigen 7     |     289 32 Knislinge     |   Telefon: 0708-911 641

© Kreativ Studio
Fläderstigen 7
289 32 Knislinge
Telefon: 0708-911 641